Contacteaza-ne : 0251.444.206

2015

SISTEM DE CANALIZARE SI EPURARE A APELOR UZATE FINANTAT PRIN POS MEDIU

2013
Vineri seara, 13 decembrie 2013, la Brasov, in cadrul Galei APL.H, Administratia locala la inaltime, i-a fost decernat premiul de “Cel mai bun primar de comuna din Regiunea Oltenia”, domnului Ion Racareanu, primarul comunei Bradesti. Gala APL.H se desfasoara in cadrul FAR-Forumul Administratiei Romanesti, fiind evidentiati primarii romani care s-au remarcat in anul in curs si ca extensie din anii precedenti, printr-o activitate cu rezultate deosebite si impact major in transformarea localitatilor pe care le reprezinta. Premiile sunt acordate de rrAPL – Revista Romana de Administratie Publica Locala, in baza urmaririi activitatii primarilor din Romania si a unei consultari prealabile a partenerilor, a factorilor importanti de decizie din administratia si din sfera publica romaneasca.  O conditie importanta pentru ca un primar sa urce pe podiumul APL.H este aceea de a fi reales, primind astfel si confirmarea din partea locuitorilor ca omul care le reprezinta interesele o face cu demnitate, inteligenta manageriala si cu succese care se traduc intr-o calitate mai buna a vietii cetatenilor.
 Va invitam sa urmariti cateva imagini de la eveniment, pe Youtube   [...]

2012
Primarul comunei Bradesti, Ion Racareanu, a fost distins cu titlul Cel mai bun primar de comuna din Romania, el fiind singurul edil din regiunea Oltenia care a primit o distinctie la nivel national, in cadrul Galei “Administratia Locala la Inaltime”, editia a doua, eveniment organizat in data de 09 nov. 2012 la Brasov, de Revista Romana de Administratie Publica Locala. Evenimentul s-a desfasurat in cadrul Forumului Administratiei Romanesti, avand tema “Administratia locala, de la abilitate politica la inteligenta manageriala”.
Daca, la nivel national, Ion Racareanu a fost declarat cel mai bun primar de comuna, la nivel de regiune, a fost distins alt primar doljean, dar de municipiu. Mircea Guta, primarul municipiului Calafat, a primit titlul de “Cel mai bun primar de municipiu din Regiunea Sud-Vest Oltenia”, in cadrul aceluiasi eveniment. Tot in clasamentul pe regiuni s-a evidentiat si un primar din judetul Olt, Mircea Velica, edilul-sef al comunei Izbiceni, lui conferindu-i-se titlul de “Cel mai bun primar de comuna din Regiunea Sud-Vest Oltenia”.
Cea de-a doua editie a Galei “Administratia Locala la Inaltime” a reunit peste 100 de participanti, printre care cei mai de seama reprezentanti ai administratiei locale din tara. Ion Racareanu a declarat pentru Gazeta de Sud ca titlul a fost primit pentru munca depusa timp de patru ani. “Este vorba despre abilitate politica si inteligenta manageriala. Am demonstrat ca sunt un manager eficient, iar cu acest titlu trebuie sa se mandreasca in primul rand locuitorii din Bradesti, pentru ca oamenii care au ales au si ce vedea la Bradesti”, a spus Ion Racareanu.
 Va invitam sa urmariti cateva imagini de la eveniment, pe Youtube   [...]